Hej, kul att du hittat hit!!
 

Välkommen ska jag väl också säga! För hemsidan har nu nu eget domännamn från den 11 oktober, 2012.

Det har runnit mycket vatten under broarna sedan jag första gången hade en egen hemsida på nätet, (jag har ägnat desto mer tid åt andras) så till våren 2010 tyckte jag det kunde vara läge att starta upp en ny.

Att det hela sammanföll med utgivningen av en CD var självfallet ingen slump. Skivan innehåller enbart eget material, både nytt och sånt som fått legat till sig i byrålådan. Musikaliskt sätt, så är det en blandning av visor, country, dansband, rock 'n' roll...  Sån musik som jag är uppvuxen med alltså.

När det sen blev 2011 blev det en liten julsingel och 2012 ännu en. Nu 2014 gör jag ett nytt försök med en ny fullängds platta!! Ni hittar mina sånger på Spotify men det går givetvis utmärkt att beställa dem mailedes från mig! Eller varför inte via CDON eller Amazon?

I övrigt, ta en titt på sidorna här, kanske vet du redan vem jag är, eller så kanske du lär känna mig. Och behöver du exempelvis en trubadur så spelar jag allt från Evert Taube till Twisted Sister :-)

Ha det gott!

Garry

P.S.
Plattan "Sånger från gräsrotsnivå" fick rikigt bra kritik i UNT när den recenserades den 17 september. Tre "kajor" blev betyget. Faktiskt samma betyg som en annan UNT recensent gav min förra platta. Man bugar, bockar och tackar!!