Vill du provlyssna??

Tanken är att det här ska smyga sig in en och annan demolåt och kanske ett och annat smakprov på vad jag sysslar med.  Ni kan även gå in på CDON eller Amazon och provlyssna på samtliga alster från Demo-realiserad, samt låtarna från jul-EP'n. God lyssning, avsett vilket alternativ ni väljer. Från och med december 2011 kan man dessutom hitta mig på Spotify!!

Nedan återfinns några korta smakprov från "Demo-realiserad" 2010

Om jag nån gång skulle våga känna efter
Yngre och vackrare för varje dag som går


Via YouTube kan ni avnjuta hela versionen av:
"Dyk ner" från kommande albumet "Sånger från gräsrotsnivå" augusti 2014
"She sell seashells" från albumet "Demo-realiserad" 2010
"Dina ögon lyser mer än alla ljusen i advent" från min jul-EP 2011
"En gran av plast" från min jul-EP 2011

"Nästa jul då slår jag in mitt VISA kort" från min jul-EP 2011
"Hon tror att tomten finns" min julsingel 2012
"Hemlagat potatismos blues" från Knivstarevyn 2014, med undertecknad, Roger Berglund (sång och munspel) och Roland Jansson (bas)
"Fläckvis halka" från Knivstarevyn 2014, med undertecknad, Roger Berglund (sång och munspel) och Roland Jansson (bas). Vi snodde Lars Wanfors (alias Sven Rubin) melodi "En gammal Amazon" och anpassade den till Knivsta.
 

Livets Ord - Tuffe Uffe 1990
YouTube är förresten en intressant företeelse. En kamrat till mig hittade där det käcka alstret "Tuffe Uffe" som nån människa haft den goda smaken att  lägga upp. Det är dock inte "försvamlingen" som givit ut denna, utan jag skrev texten och sjunger  till en gammal "trad" melodi och det eminenta akompanjemanget står Wijkmanska Blecket (Upplands Nations orkester, årgång 1990) för. Tack Jonas Adriansson för att detta blev verklighet,  Halleluja!!! För övrigt, skulle det vara någon som har kvar filmen från Kulturnatten på Upplands Nation 1991 eller 1992 så hör av er. Jag skulle gärna se gästspelet jag gjorde då med "Tuffe Uffe" och "Jag vill vara gisslan hos Saddam".

Piska mig Carola 1995?
Hittade ett gammalt ljudklipp som jag och min gode kamrat Björn Larsson roade oss med att göra för en väldig massa år sen. Tanken var att skriva en uppföljare till ovan nämnda "Tuffe Uffe" och när hela Sveriges Carola Häggkvist hamnade på löpsedlarna i ett intressant samband, kunde jag inte motstå frestelsen att skriva en sång om historien. Jag skrev en vals som hette "Piska mig Carola" och en vals var just vad det sen visade sig vara. Men tanken är onekligen intressant.... Klicka på länken och fantisera ni också!!